VÍDEOS EXPLICATIUS DE COM HEU DE FER LA PREINSCRIPCIÓ EN LÍNIA

Aquest any la sol·licitud de preinscripció l’heu d’emplenar i presentar en línia. Podeu fer-ho des de qualsevol ordinador, tauleta o mòbil amb connexió a Internet.

La sol·licitud de preinscripció d’educació primària, l’has de presentar del 7 al 21 de març de 2022 i has d’adjuntar-hi la documentació d’identificació o de criteris que correspongui. La documentació que no hagis pogut adjuntar durant el període de presentació de sol·licituds, la pots afegir del 22 al 23 de març.

Si no l’has pogut presentar en les dates indicades, pots fer el tràmit del 27 de maig al l’1 de juny de 2022. En aquest cas seran sol·licituds fora de termini i s’assignaran posteriorment a les presentades en termini.

Us adjuntem uns vídeos que expliquen expliquen com ho heu de fer, quina documentació heu de presentar i com s’ha d’emplenar la sol·licitud.

Comments are closed