EL NADAL A L’ESCOLA PUIGVENTÓS

Durant aquests últims dies del trimestre a la nostra escola hem viscut intensament les activitats relacionades amb el Nadal. I ho hem fet a través de diverses activitats que ens han agradat molt: manualitats, cançons….
Dia a dia la il·lusió i l’emoció ha anat creixent, tot esperant el què més ens agrada: el Tió, el patge, el concert…..En fi, poder celebrar junts/es aquestes festes tradicionals catalanes.

A primers de desembre, els infants de la Comunitat de Petits (Ed. Infantil) van fer una sortida per anar a cercar el Tió i el van portar a l’escola! Durant aquestes darreres setmanes, les nenes i els nens l’han ben alimentat amb la il·lusió que, quan arribés el moment, el Tió cagués molt!!

El divendres 16 va ser un dia emocionant i ple de màgia. Al matí ens va venir a visitar, un any més, el patge reial. Tots els infants de l’escola van poder entregar-li unes cartes plenes de bons desitjos. 

PATGE Ed. INF: https://drive.google.com/drive/folders/1sUjLkF22aSBQyAIqvdOmeHSx-Jph78rv?usp=share_link

PATGE Ed. PRI: https://drive.google.com/drive/folders/1Fwpcqb2mFrD3fQHyJZQCxW8oIJZY9jmN?usp=share_link

El dilluns 19, els infants de P3-P4-P5 i també els de1r, van picar amb molta força al tió, cantant-li tot junts la cançó del CAGA TIÓ!! I de tant fort que van picar, pa amb xocolata els va cagar. Quin esmorzar més bo!

TIÓ INFANTIL: https://drive.google.com/drive/folders/1jfZleQ2pGKrS-WAYZPm2rKrhRMepU595?usp=share_link

TIÓ 1r PRIMÀRIA: https://drive.google.com/drive/folders/1nYxtChnBnYGjc6mg20iE7y31VAtI2e6G?usp=share_link